Om oss
Vill du veta mer?
Bild på Krister Werner
Prata med Krister Werner: krister.werner@ecoclime.se

Om oss

Ecoclime Group är en koncern som erbjuder ledande produkter och tjänster inom molnbaserad automation, cirkulär energi, ventilation och elteknik för fastigheter. Vi hjälper fastighetsägare att framtidssäkra sina fastigheter genom att göra dem smarta, återvinna och utvinna förnybar energi, optimera energianvändning samt skapa en bättre komfort för hyresgäster.

Vision

Vision

Vår vision är ”Zero emission buildings” – fastigheter som är självförsörjande av termisk energi.

Strategi

Strategi

Ecoclime Group är en marknadsnoterad koncern med egna produkter och lösningar inom molnbaserad automation, cirkulär energi, ventilation och elteknik.

Vi förvärvar, driver och utvecklar ledande bolag inom branschen. Med en tydlig modell för hur vi aktivt stödjer och integrerar nya förvärv, skapar vi uthållig värdetillväxt i koncernen.

Vad vi gör

Vad vi gör

Vi är en helhetsleverantör som hjälper kunder att minska energianvändningen i sina fastigheter. Genom en kombination av unika tekniska lösningar och ledande tjänster gör vi fastigheter smarta, nyttjar förnybara energikällor och återvinner energi i fastigheternas närhet – samtidigt som vi förbättrar inomhusklimatet.

Resultatet ger våra kunder framtidssäkrade och hållbara fastigheter. Miljöcertifiering och låg energianvändning ökar fastighetsvärdet, kassaflödet och möjligheter till marktilldelning. Det öppnar även för grön finansiering och stärkt attraktionskraft
från investerare.

Hur vi är unika

Hur vi är unika

Ecoclime Group verkar i hela värdekedjan från innovation och tillverkning av produkter, till installation, drift- och servicetjänster vilket skapar långa kundrelationer med återkommande intäkter.

Vår övertygelse är att värdeskapande och lönsamhet är starka krafter som kan accelerera omställningen till mer hållbara fastigheter. Det utgör därför grunden i allt vi gör – från innovation till färdiga lösningar. Det ska vara lönsamt för våra kunder, för oss och för klimatet.

Våra lösningar kombinerar garanterat resultat, ekonomisk lönsamhet och hög kvalitet. 

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy