Vill du veta mer?
Bild på Christoffer Eklund
Prata med Christoffer Eklund: 072-241 10 03 christoffer.eklund@ecoclime.se

Vi hjälper er att minska energianvändningen och öka lönsamheten.

Genom en unik kombination av världsledande tekniklösningar och tjänster hjälper vi er att framtidssäkra era fastigheter.

Introduktion

Vi är en helhetsleverantör ni kan lita på.

Ecoclime Group erbjuder kvalificerade tjänster och världsledande tekniklösningar inom cirkulär energi för fastigheter. Tillsammans kan vi minska ert klimatavtryck samtidigt som vi ökar lönsamhet och fastighetsvärde. Vi kallar det att framtidssäkra fastigheter. 

Vi kan hjälpa er hela vägen från energikartläggning till installation och drift, och vi lämnar garanti på utlovad energieffektivisering. 

Se hur Vilhelmina Folkets hus kan spara energi och öka komforten för sina gäster

Ecoclime Group har installerat lösningar för återvinning av värme och distribution av kyla/värme

Så här hjälper vi er

Så här kan vi hjälpa er:

Vi gör er fastighet smart

Vi erbjuder en unik molnbaserad automationsplattform som integrerar och visualiserar data från alla maskiner och system i ett överskådligt gränssnitt. Det ger nya insikter kring en fastighet och möjligheter till bättre effektivisering och optimering.

Våra tekniklösningar:

Våra tjänster:

Vi optimerar investeringar

Vi analyserar data från fastigheten och tar fram en investeringsplan som prioriterar de åtgärder som skapar mest nytta med hänsyn till energi, ekonomi, klimat och regulatoriska krav.

Våra tjänster:

Vi installerar världsledande tekniklösningar

Våra egenutvecklade, delvis patenterade, tekniklösningar ger fastighetsägare nya möjligheter inom cirkulär energi, distribution av kyla/värme och energioptimering.

Våra tekniklösningar:

Våra tjänster:

Kontakta oss

Kontakta oss så vägleder vi er.

Vårt team av experter står redo att hjälpa er. Beskriv vad ni önskar hjälp med, eller begär ett förutsättningslöst möte. Vi återkommer inom kort! 

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy