Nyheter

Regulatorisk
4 maj 2023

Per Aspegren ny styrelseordförande – Hans Aulin tillförordnad VD för Ecoclime Group

Per Aspegren ny styrelseordförande – Hans Aulin tillförordnad VD för Ecoclime Group

Då Per Aspegren som nyvald styrelseordförande inte samtidigt kan kvarstå som VD för Ecoclime Group har styrelsen i Ecoclime Group beslutat att utse Hans Aulin, idag CFO på Ecoclime till tillförordnad VD under perioden 4 maj till och med den 16 maj 2023. Den 17 maj 2023 tillträder som tidigare kommunicerats Krister Werner som ny VD på Ecoclime Group.

I samband med bolagsstämman 4 maj 2023 valdes Per Aspegren till ny styrelseordförande för Ecoclime Group. Per har arbetat som VD sedan 1 december 2022 för Ecoclime Group.

Lennart Olofsson huvudägare och avgående styrelseordförande:

Jag vill passa på att tacka Per för det arbete och engagemang han har lagt ner på Ecoclime Group under sin tid som VD. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med Per i hans nya roll som styrelseordförande och samtidigt välkomna Krister Werner som inom kort tar över rollen som stadigvarande VD för Ecoclime Group.

Ecoclime Groups styrelse består nu efter bolagsstämman av Per Aspegren- styrelseordförande, Lennart Olofsson-ledamot, Claes Valentin- ledamot, Tomas Kindstedt-ledamot


Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy