Nyheter

16 juli 2021

Styrelsen tecknar fullt i optionsprogram

Styrelsen tecknar fullt i optionsprogram

Samtliga styrelseledamöter som innefattas av Ecoclimes aktieoptionsprogram om totalt 500 000 aktieoptioner har valt att teckna sig för sina andelar i optionsprogrammet med villkor som baseras på två oberoende värderingar utförda av ledande internationella revisons- och rådgivningsbolag, enligt Black & Scholes värderingsmetod. Värderingar som resulterat i ett optionspris om 2,9 kr per aktieoption och ett lösenpris om 21,67 kr/aktie efter tre år.

Optionsprogrammet innefattar ytterligare ett erbjudande till samtliga anställda om totalt en miljon optioner med samma villkor per aktieoption. Ett erbjudande som för närvarande genomförs inom Ecoclime. Syftet med optionsprogrammen är att skapa ett långsiktigt ägarengagemang i Bolaget och är en följd av årsstämmans beslut den 5 maj 2021.

Kontaktinformation

För ytterligare information, kontakta:
Lennart Olofsson, VD
lennart.olofsson@ecoclime.se
telefon: 070-537 16 42

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy