Nyheter

26 oktober 2020

SDC Automation estimerar 100 MSEK i omsättning för bolagets serverhallskund

SDC Automation estimerar 100 MSEK i omsättning för bolagets serverhallskund

Ecoclime Group och dess dotterbolag SDC Automation har fått orderbekräftelse om leverans av ytterligare en etapp fastighetsautomation för serverhallar på två siter, kontrakt skrivs inom kort. Kunden är det globala webtjänstföretag med vilket SDC har ett långsiktigt projektavtal. Här ingår även långsiktiga serviceuppdrag för andra bolag inom Ecoclime Group.

Just nu färdigställer SDC en order omfattande 6 MSEK till det globala webtjänstföretaget avseende uppgradering av klimatsystemen till det nordiska klimatet. Den nya beställningen uppgår till 10 MSEK, varav 7 MSEK avser fastighetsautomation och resterande avser serviceuppdrag. 

Mathias Lindberg, VD i SDC Automation ”Det är glädjande att vi genom att ha levererat högsta kvalitet inom SDCs automationstjänster även har lyckats vinna förtroende hos kunden för Ecoclime Groups övriga klimat- och servicetjänster. Kunden utvidgar uppdragen till att innefatta mer långsiktiga repetitiva tjänster som levereras av våra systerbolag, Flexibel Luftbehandling och H-gruppen Totalinstallatör”.

Från en försiktig start med ett serverhallsprojekt 2018 har SDC Automation successivt utökat uppdragen med installationer av fastighetsautomationen i etapp två på tre siter samt även andra tjänster och fått förtroendet att uppgradera de två siter som levererats av en annan installatör under den första etappen. Kundens totala omsättning hos Ecoclime Group sedan starten 2018, inklusive innevarande beställningar och de service- och projektavtal som nu föreligger, estimeras till cirka 100 MSEK när samtliga av de nuvarande serverhallarna är färdigställda.

Kontaktinformation

För ytterligare information, vänligen kontakta Ecoclimes VD, Lennart Olofsson,
 lennart.olofsson@ecoclime.se, 070 537 16 42.

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy