Nyheter

Regulatorisk
7 februari 2018

Miljonorder från Skanska till Ecoclime-bolag

Miljonorder från Skanska till Ecoclime-bolag

Ecoclimes dotterbolag Flexibel Luftbehandling ska utföra ventilations-installationerna vid Skanskas projekt Stockholmsberget i Södertälje. Ordervärdet är 3,5 MSEK.Ordern är ytterligare ett viktigt resultat i den pågående etableringen och utvecklingen av Ecolimes entreprenadverksamhet i Mälardalsregionen. Särskilt för den fortsatta satsningen på olika samarbeten med Skanska inom Ecoclimes affärsområden Innekomfort och Komfortenergi.

”Vi har fått den här ordern i hård konkurrens på basis av våra tidigare framgångsrika samarbeten med Skanska i flera mindre installationsprojekt. Ordern betyder att vi nu får ytterligare ett viktigt objekt i Mälardalsregionen som en del av tillväxtstrategin i Ecoclime. Där vi nu arbetar planenligt för att utveckla verksamheten inom affärsområdet Innekomfort” säger Bengt Tedebo, VD i Flexibel Luftbehandling, vars familj efter fjolårets aktieförvärv är en av de tre största ägarna i Ecoclime.

Denna information är sådan information som Ecoclime Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7:e februari 2018.

Kontaktinformation

Lennart Olofsson

Tel: 070 537 16 42

E-post: lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy