Nyheter

Regulatorisk
10 januari 2023

Krister Werner – ny VD för Ecoclime Group AB

Krister Werner – ny VD för Ecoclime Group AB

Styrelsen för Ecoclime Group AB anställer Krister Werner som ny VD för Ecoclime Group AB med tillträde den 17 maj 2023

Krister Werner är 53 år och civilingenjör vid Tekniska Högskolan, Linköpings Universitet. Han kommer närmast från Ferroamp AB (publ) där han varit VD sedan februari 2020. Krister har en gedigen bakgrund inte bara från fastighets- och energiområdet (Greentech) utan har även arbetat inom bland annat telekom, IT och fordonseftermarknad, där han haft roller som affärsområdeschef, VD, säljchef mm. Krister har även en bred erfarenhet av att leda globala verksamheter inom affärsutveckling, försäljning, inköp och produktionsteknik.

Lennart Olofsson, grundare och styrelseordförande

” För oss i styrelsen utgör Krister Werners bakgrund, tidigare erfarenheter och meriter, en perfekt grund för att leda Ecoclime Group AB i nästa steg av vår expansion även internationellt. Jag har följt Krister under ett antal år och imponerats av den expansion han på relativt kort tid bidragit med i Ferroamp och gläds åt att vi nu får tillgång till hans affärsmannaskap och möjlighet att verka tillsammans”.

Per Aspegren, avgående VD

”Rekryteringen av Krister Werner som VD känns jättebra och jag ser fram emot att börja arbeta med Krister i min föreslagna roll som styrelseordförande.

Kontaktinformation

För mer information
Lennart Olofsson, Styrelseordförande Ecoclime Group
Tfn: 070-537 16 42
Epost: lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy