Nyheter

Regulatorisk
13 mars 2023

Hans Aulin- ny tf CFO för Ecoclime Group AB

Hans Aulin- ny tf CFO för Ecoclime Group AB

Hans Aulin har utsetts som tillförordnad CFO för Ecoclime Group AB med tillträde den 14 mars 2023.

Hans Aulin har mångårig och gedigen erfarenhet inom management, exempelvis som CFO på teknikkonsultbolaget Caran AB och Frösunda Omsorg AB samt interims-VD på utbildningsföretaget Thorengruppen. Genom åren har Hans haft ett flertal styrelseposter som ledamot eller ordförande, bland annat i snabbväxande Thorengruppen AB. Hans var medgrundare till RT-Labs AB som är verksamma inom mjukvaruutveckling. Hans har genomfört ett flertal förvärv i Sverige och internationellt samt ett flertal turn-around projekt.

Per Aspegren, tf VD och styrelseledamot i Ecoclime Group kommenterar rekryteringen:

Vi är mycket nöjda med rekryteringen. Hans har en gedigen erfarenhet som interim-CFO och en bred kunskap av att arbeta inom tillväxtföretag. Han har dessutom erfarenhet från relevanta sektorer bland annat genom sitt senaste arbete på WBF (”relining and clime control projects”), Caverion och Rabbalshede Kraft.


Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy