Nyheter

Regulatorisk
18 oktober 2018

Ecolime pausar pågående förvärvsprospekt inom energisegmentet

Ecolime pausar pågående förvärvsprospekt inom energisegmentet

Som bolaget meddelat på morgonen har det kraftigt ökade orderingången och intresset för bolagets inomhusklimat-, IoT-plattforms- och automationslösningar resulterat i ett beslut om prioritering av tillväxten i dessa verksamheter, innefattande förvärv de kommande månaderna. Därför pausas alla pågående förvärvsaktiviteter inom Bolagets energissystemsegment.

Det betyder även att det tidigare kommunicerade förvärvet den 19 juli av en energisystemleverantör i Mälardalen avbryts tills vidare. De projekt som är orderlagda och projekterade genomförs nu bland annat via det partnerskap som startade operativt under augusti i Ecoclime Power Heat Piping med huvudsäte i Malmö och Götaland som marknadsområde. I övrigt drivs projektering och installationer av komfortenergiprojekt av Bolagets redan etablerade verksamheter i Stockholm, Arvika, Vilhelmina och Umeå med olika underleverantörer som partners.

Denna information är sådan information som Ecoclime Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18:e oktober 2018.

Kontaktinformation

Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy