Nyheter

Regulatorisk
19 juli 2018

Ecoclime – tecknar LoI om förvärv av energisysteminstallatör

Ecoclime – tecknar LoI om förvärv av energisysteminstallatör

Ecoclime har tecknat ett LoI-avtal (Avsiktsförklaring) med ett av Stockholmsregionens mer framgångsrika installationsföretag av energisystem för fastigheter. Förhandlingar inleds omedelbart inför ett förvärv av företaget som omsätter mer än 70 MSEK med för branschen god lönsamhet. Avsikten är att ett förvärvsavtal ska tecknas senast under september, varefter en genomlysningsprocess (DD – Due Diligence) inleds inför ett tillträde senast november 2018.

Ett förvärv kommer att öka Ecoclimes omsättning för 2018 till mer än 70 MSEK och den rullande årsomsättningen till mer än 140 MSEK. Mer information om verksamheten som en del av Ecoclimes accelererade tillväxtplaner kommer att meddelas i samband med tecknande av ett förvärvsavtal.

Denna information är sådan information som Ecoclime Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19:e juli 2018.

Kontaktinformation

Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy