Nyheter

8 juni 2018

Ecoclime presenterar tech-bolaget SDC Automation vid Småbolagsdagen (sänds även live via web)

Ecoclime presenterar tech-bolaget SDC Automation vid Småbolagsdagen (sänds även live via web)

Den 1 maj (http://airmail.calendar/2018-05-01%2012:00:00%20CEST) förvärvade Ecoclime techbolaget SDC Automation med egna systemlösningar för BMS-system (Buliding Management Systems), innefattande bland annat belysningstyrning och energioptimering i fastigheter via IoT-plattformen SDC Keyhole. SDC har i dagarna med framgång avslutat första etappen med installation av ett BMS-system för klimatstyrning av dataserverhallar. Kunden är ett av världens största molntjänstföretag. Samtidigt gjorde Ecoclimes dotterbolag Flexibel luftbehandling sin första installation av Ecoclimes komfortvärmesystem vid huvudkontoret i ett RoT-projekt hos en av Sveriges tre största banker. En installation som kan integreras med fastighetens övriga värme- och ventilationssystem via SDC Keyhole.

Ecoclime har sedan tre år samarbetat med SDC för utveckling av Ecoclimes energioptimeringssystem Optima. Ett system bl a för energioptimering och temperaturstyrning av fastigheter, via Ecoclimes komfortsystem Charisma och Invisma samt Ecoclimes energieffektiviseringssystem Evertherm för värmeåtervinning, komfortkyla, ventilation, värmeackumulering och värmelagring.

Vid Aktiespararnas Småbolagsdag på måndag presenterar Ecoclimes VD Lennart Olofsson kl 08 00 bakgrunden och de strategiska avsikterna med förvärvet.

Du kan följa eventet live här: www.aktiespararna.se/tv/live

Kontaktinformation

Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy