Nyheter

8 februari 2021

Ecoclime justerar affärsplanerna – rekryterar två nya affärschefer

Ecoclime justerar affärsplanerna – rekryterar två nya affärschefer

Till följd av säljframgångar och ett ökat intresse för Ecoclimes produkter och tjänster inom affärssegmenten Cirkulära Energisystem, Inomhusklimat och Fastighetsautomation, har Ecoclime beslutat att försäljning och affärsutveckling inom de två första segmenten ska ledas av affärschefer med särskilt fokus på de aktuella marknaderna och försäljningen till fastighetsbranschen och vissa delar av processindustrin.

Lennart Olofsson, VD Ecoclime, om planerna: ”Anställningen av två affärschefer är det första steget i de uppgraderade affärs- och tillväxtscenarios som styrelsen håller på att ta fram för de kommande åren. Styrelsen tar med detta ut riktningen och det operativa genomförandet tillsammans med de affärsansvariga som rekryteras. Bedömningen att vi är rätt tajmade med våra tjänster, produkter, system och strategier, har förstärkts under det gångna året. Våra inneklimatlösningar, cirkulära energisystem och fastighetsautomation får, i ljuset av pandemin och klimatfrågorna, alltmer uppmärksamhet som bidragande lösningar, även internationellt. De globala drivkrafterna för att minska de globala klimatförändringarna genom satsningar på förnybar och återvunnen energi, betyder att affärspotentialen för våra värdeskapande fastighets- och processenergilösningar är stor i konkurrensen på marknaden. Sammantaget anser vi att marknadspotentialen, med bakgrund av de energi- och klimatpolitiska beslut som fattas i omvärlden, ger oss ännu bättre förutsättningar än de scenarios vi ställt upp och tidigare kommunicerat, förutsatt att vi nyttjar vårt försprång och gör rätt de närmaste åren.”

Kontaktinformation

För ytterligare information, vänligen kontakta Ecoclimes VD, Lennart Olofsson,
 lennart.olofsson@ecoclime.se, 070 537 16 42.

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy