Nyheter

Regulatorisk
19 juni 2018

Ecoclime Group har tagit in 10,2 MSEK i order de senaste veckorna

Ecoclime Group har tagit in 10,2 MSEK i order de senaste veckorna

Ecoclimes dotterbolag Flexibel Luftbehandling har de senaste veckorna fått enskilda miljonorder som totalt överstiger 10,2 MSEK. Det inkluderar order från Siemens, Konstakademin, Skanska i entreprenadprojekt om totalt 7,8 MSEK samt från Atrium Ljungberg – en order om 2,4 MSEK omfattande inomhuskomfortsystem, som publicerades föregående vecka. 

Bengt Tedebo VD i Flexibel Luftbehandling som tagit in de aktuella orderna: ”Det är glädjande att vi kunnat ta alla dessa order genom det samarbete vi nu har inom Ecoclime, sedan drygt ett år tillbaka. Vi som enskilt bolag hade tidigare inte klarat hela orderstocken. Som en del av Ecoclime har vi dessutom en bredare och starkare produktportfölj och kunskap och resurser att installera dem i kompletta systemlösningar.”

Denna information är sådan information som Ecoclime Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19:e juni 2018.

Kontaktinformation

Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy