Nyheter

20 december 2023

Ecoclime Group fortsätter tillväxtresan med bostadsrättsföreningar-ny affär i Skellefteå

Ecoclime Group fortsätter tillväxtresan med bostadsrättsföreningar-ny affär i Skellefteå

Ecoclime Group har ingått ett avtal med Umia Skellefteå AB avseende produktleverans av en Evertherm-anläggning till Brf Linden i Skellefteå. Återvinning av värmeenergi ur spillvatten utgör en vital del av en omfattande energiuppgradering i föreningens fastighet. Anläggningen är planerad att vara fullt operationell under det andra kvartalet 2024. Ordervärdet uppgår till 1,4 MSEK.

Ecoclime Group har redan visat framgång med en liknande installation i Brf Solterrassens fastighet i Umeå, och har en pågående leverans till Brf Biologigränd, där installationen av två kompletta Evertherm-system påbörjades under fjärde kvartalet 2023. Att ytterligare en förening inom HSB Norr väljer en Evertherm-anläggning är ett tydligt bevis på Evertherms effektivitet och Ecoclime Groups expertis.

Yvonne Westermark, ansvarig Bostadsrättsföreningar på Ecoclime Group:

Umia är en viktig samarbetspartner till Ecoclime när det gäller installation av Evertherm-anläggningar. Jag känner stort förtroende för dem och är samtidigt mycket glad över att föreningen valt vår lösning som en hörnsten i deras strävan efter energieffektivisering.


Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy