Nyheter

28 augusti 2020

Ecoclime Group AB avser att byta marknadsplats till Nasdaq First North Premier

Ecoclime Group AB avser att byta marknadsplats till Nasdaq First North Premier

Ecoclime Group AB (publ) har återupptagit processen för att byta marknadsplats från Spotlight Stock Market till Nasdaq First North Premier Growth Market. Bolaget har fått ett besked från Nasdaq att marknadsplatsen bedömer att Bolaget uppfyller gällande noteringskrav. Sista dag för handel på Spotlight Stock Market är den 11 september 2020 och preliminär första handelsdag på Nasdaq den 14 september 2020, förutsatt att Nasdaq godkänner Bolagets slutliga ansökan.

Som tidigare har meddelats har Ecoclime Group återupptagit arbetet med ett listbyte av sina aktier från Spotlight Stock Market till Nasdaq First North Premier Growth Market. Listbytet var initialt planerat till mars 2020, men blev uppskjutet på grund av ett disciplinärende hos Spotlight. Då Disciplinnämnden lämnade Spotlights hemställan utan bifall i juli 2020, valde Ecoclime att återuppta processen med listbyte.

Aktierna i Ecoclime Group  kommer att handlas med oförändrat kortnamn (ECC B) och ISIN kod (SE0012729937) och aktieägare i Ecoclime Group behöver inte vidta några åtgärder i samband med listbytet.

Inför listbytet har Ecoclime Group upprättat en bolagsbeskrivning som finns att tillgå på www.ecoclime.se fr o m den 7 september.

 

FNCA Sweden AB är Ecoclime Group AB:s  Certified Adviser.

 

Lennart Olofsson, VD Ecoclime Group:

– Vi gör ett listbyte till First North Premier Growth Market för att öka vår synlighet mot såväl institutionella som privata investerare. Ett listbyte innebär en kvalitetsstämpel som även stärker vårt varumärke gentemot kunder, partners, investerare och potentiella förvärv.

Kontaktinformation

Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy