Nyheter

8 mars 2022

Ecoclime förstärker sin organisation

Ecoclime förstärker sin organisation

För att skapa förbättrade möjligheter att möta våra kundernas behov har Ecoclime Group koncernen genomfört nedanstående nyrekryteringar.

Andreas Cederlund, för närvarande Head of Brand Experiences på Fjällräven, kommer senast den 16:e maj att tillträda som Chief Marketing Officer (CMO).

Angelina Berg-Martel, tidigare projektledare och vice VD på VVS-metoder i Stockholm, tillträder den 7:e april som Projektchef.

Stefan Silvercrantz, tidigare affärsutvecklare på Enstar och Peas Industries, har mer än 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Han tillträdde den 1:a mars som Senior Säljare av komplexa energisystem.

Niclas Stenlund, tidigare senior energispecialist på SENS, tillträdde den 3:e februari som Affärsingenjör och Projektledare.

”Vi befinner oss i en expansiv fas i en växande marknad. Det ställer högre krav på både vår sälj- och marknadsorganisation, och vår förmåga att leverera projekt. Därför känns det mycket bra att vi nu får in nya starka krafter. Det är kompetenta och erfarna personer som kommer att bidra till att vi kan fokusera ännu mer på våra kärnfrågor”, säger Marcus Sandlund, VD Ecoclime Group.

Kontaktinformation

För ytterligare information, kontakta:

Marcus Sandlund, Vice VD
marcus.sandlund@ecoclime.se
Tfn: 070-088 73 75

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy