Nyheter

12 oktober 2018

Ecoclime först i Sverige – garanterar inneklimatet för 99 öre/kvm och dygn

Ecoclime först i Sverige – garanterar inneklimatet för 99 öre/kvm och dygn

Efter sommarens värmebölja och många hyres-, vård- och hotellgästers lidande av dåligt klimat inomhus, lanserar Ecoclime med start denna månad ett helt nytt erbjudande för fastighetsägare och hyresgäster som vill förbättra inomhusklimatet utan att behöva investera själva. Lösningen är att hyresgästen i samförstånd med fastighetsägaren, eller fastighetsägaren själv, hyr installationen av Ecoclime under minst 5 år. Ecoclime utför installation och skötsel och garanterar att anläggningen levererar ett stabilt inomhusklimat under hela hyresperioden. Sedan kan installationen antingen köpas till marknadspris eller så förlängs hyresavtalet.

Till skillnad från alla andra system för inomhusklimat kan Ecoclimes lösning installeras utan att den pågående verksamheten störs. Klimatsystemetet integreras normalt med befintliga ventilationssystem. Två referenser är HSB:s kundkontor och en fastighet hos Atrium Ljungberg med Clear On som hyresgäst. Resultatet av den senare beskrivs i den här filmen: http://bit.ly/video-inomhusmiljo

Avtalslösningen har testats framgångsrikt av Ecoclime sedan 2014 i några mindre projekt. Den har nu utvecklats för den svenska inomhusklimatmarknaden i samarbete med ledande experter på hyresavtalslösningar och i samförstånd med Bolagets revisorer.

Marknadsföringen av konceptet inleds på bred front i landet under oktober 2018. Erbjudandet riktas till fastighetsägare och hyresgäster med en viss soliditet, varav många lidit av sommarens värmebölja i lokaler med dåligt inomhusklimat – något de har gemensamt med merparten av alla de 157 miljoner kvm verksamhetslokaler som finns i Sverige idag. Det nya erbjudandet riktas till fastighetsägare med verksamhetslokaler och deras hyresgäster som hyr lokaler över 800 kvm.

Kontaktinformation

Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy