Nyheter

1 december 2022

Dotterbolag tecknar avtal med Besqab till ett värde av 7 miljoner

Dotterbolag tecknar avtal med Besqab till ett värde av 7 miljoner

Ecoclime Groups dotterbolag Hansson & Hansson Rör AB tecknar avtal med Besqab AB gällande rörentreprenad i bostadsområdet Årsta Ljuva i Stockholm.

De 70 nyproducerade svanenmärkta bostäderna fördelas på sju våningar i fyra huskroppar med höga arkitektoniska kvaliteter i närheten av Årstaskogen och Storängsparken. Projektet är i full produktion och inflyttning sker preliminärt i första etappen under Q1 2024.

VD på Hansson & Hansson Angelina Berg-Martel kommenterar affären:

”Vi är glada för affären och samarbetet med Besqab i detta nya spännande bostadsprojekt. Hansson & Hansson har en lång erfarenhet av att leverera lösningar i liknande projekt och vi ser fram emot arbetet som nu kan påbörjas.

 


 

Ecoclime Group är en koncern som erbjuder ledande produkter och tjänster inom molnbaserad automation, cirkulär energi, ventilation och elteknik för fastigheter. Vi hjälper fastighetsägare att framtidssäkra sina fastigheter genom att göra dem smarta, återvinna och utvinna förnybar energi, optimera energianvändning samt skapa en bättre komfort för hyresgäster. Ecoclime Group förvärvar, driver och utvecklar ledande bolag i branschen och verkar i hela värdekedjan från innovation och tillverkning av produkter, till installation, drift- och servicetjänster. B-aktierna i Ecoclime är listade på Nasdaq First North Premier Growth Market och bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon 08-528 00 399, info@fnca.se. Mer information finns på bolagets hemsida: www.ecoclime.se 


Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy