BELYSNING & LADDNING

Smart belysning & laddning

Vill du ha miljövänlig och energisnål belysning? Eller en lösning för laddning av elbilar? Vi har marknadens smartaste produkter.

Introduktion

Vi hjälper er att sänka energiförbrukningen samtidigt som komforten för hyresgästerna förbättras.

Vi erbjuder marknadens mest effektiva LED-lampor, som du kan använda utan att behöva byta armaturer, samt marknadens smartaste laddstationer. Vi har lösningar för inomhus och utomhus, för bostadsrättsföreningar, kontor och för stora industrilokaler, för parkeringar, parker och vägar.

Miljöbelysning

Miljöbelysning är ett dotterbolag inom Ecoclime-koncernen som levererar tjänster inom LED-belysning och elbilsladdning.

Varför välja LED?

Varför välja LED-belysning?

Låg värmeutveckling

Till skillnad mot andra ljuskällor avger lysdioder väldigt lite värme (infraröd strålning) som kan skada textilier och andra föremål.

Ljusspridning

Liksom de små lågvoltshalogenlamporna kan lysdioder utformas så att de fokuserar ljuset till en stråle med viss spridningsvinkel, till skillnad mot glödlampor och lysrör som måste ha en extern reflektor för att samla upp och fokusera ljuset.

Dimbarhet

Lysdioder kan lätt dimmas, antingen med pulsbreddsmodulering eller genom att minska strömmen.

Mekanisk tålighet

Då lysdioder består av komponenter i fast form och saknar glödtråd tål de stötar och vibrationer bättre än glödlampor och lysrör.

Klimatsmart livslängd

Lysdioder kan ha en relativt lång livslängd; 35 000 – 100 000 användbara timmar jämfört med en glödlampas cirka 1 000 timmar, en halogenlampa 2 000 – 4 000 och en bra lågenergilampa upp till 15 000 timmar.

Inga tungmetaller

Lysdioder innehåller inget kvicksilver, till skillnad mot lysrör.

Laddstationer

Kombicentral/motorvärmare

Nyhet!
Kombicentral – ladda utan att gräva.

Det finns en enorm efterfrågan för laddstationer på marknaden men få rimliga alternativ – här är lösningen.

Konvertera era befintliga motorvärmarcentraler till kombicentraler med möjlighet att ladda elbilar utan att gräva. Det finns möjlighet att debitera de som använde både motorvärmaruttagen och laddbilsuttagen per kwh.

Vår helhetslösning har även en inbyggd intelligens så det alltid levererar maximal möjlig effekt utan att lösa ut någon säkring. 

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Integritetspolicy