SDC Automation utsedda till Årets Gasell 2019.

Petra KyllermanIR, News

SDC Automation, ett bolag i Ecoclime Group, är bland de 0,5 % av alla företag i Sverige som fått utmärkelsen Årets Gasell 2019, som en följd av sitt framgångsrika arbete med att automatisera fastigheter. Omsättningen har ökat stadigt med 80-200 % per år de senaste tre åren, för att 2018 landa på 22 MSEK. 

SDC Automation arbetar med en egenutvecklad BMS-plattform (building management system) för fastighetsautomation som på senare år har vunnit stora ordrar i konkurrens med några av världens största BMS-företag. Företaget identifierar två framgångsfaktorer som har hjälpt dem att få utmärkelsen Årets Gasell: nöjda kunder och dedikerad personal. 

”Vi har ständigt återkommande kunder, för de vet att vi går genom eld för att leverera det vi har lovat. Personalen är vår i särklass viktigaste resurs, det är avgörande att de känner att de utvecklas och trivs hos oss. Genom att ge personalen inflytande och ansvar, känner de ett stort engagemang som naturligtvis påverkar leveransen ute hos kund. Eftersom vi jobbar med såpass komplexa system blir det en fördel i sig när det gäller att attrahera den bästa personalen, de värdesätter att arbeta hos ett företag som ligger i absolut framkant med den senaste integrationstekniken”, säger Mathias Lindberg, vd på SDC Automation.

Dagens Industri har utsett Årets Gasell bland Sveriges snabbast växande företag sedan 2000. Kriterierna för att bli Årets Gasell är bland annat att företaget har en omsättning som överstiger 10 MSEK och med organisk tillväxt ökat sin omsättning de senaste tre åren samtidigt som man har ett positivt rörelseresultat och sunda finanser. Årligen utses färre än 0,5% av alla Sveriges bolag till Gaseller.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Lennart Olofsson, vd, lennart.olofsson@ecoclime.se, 0705-37 16 42.