Nyheter

17 juni 2020

Nya styrelseledamöter i Ecoclime Group AB

Ylwa Karlgren och Svante Östblom har utsetts till nya styrelseledamöter för Ecoclime Group AB.

Ylwa Karlgren har över 30 års erfarenhet från ledande befattningar och internationella affärsmiljöer inom finansbranschen, energibranschen och fastighetssektorn. Hon är född 1956, är civilekonom från Uppsala Universitet och arbetar för närvarande som oberoende företagsrådgivare. Aktuella styrelseuppdrag inkluderar Ferroamp Elektronik AB, Acrinova AB (publ), Stockholm Business Angels Start II AB och Boneo AB.

 

”Ecoclime är ett mycket spännande bolag med stor potential och i en mycket intressant bransch. Det känns hedrande och spännande att som styrelseledamot få vara en del av bolagets fortsatta utveckling. Jag ser fram emot att få bidra med mina erfarenheter och vara ett bra stöd till ledningen under Ecoclimes fortsatta expansion”, säger Ylwa Karlgren.

 

Svante Östblom har över 30 års erfarenhet från ledande befattningspositioner och styrelsebefattningar i näringslivet och som industriell rådgivare inom private equity. Han är född 1960, är civilekonom från Uppsala Universitet och arbetar för närvarande som oberoende företagsrådgivare. Aktuella styrelseuppdrag: Iver Management AB, Glimra Biltvätt AB, Adamo Telecom Iberia S.A, samt Smartify/Bredbandsgruppen AB.

 

”Jag brinner för försäljning och säljprocesser och ser mycket fram emot att stötta Ecoclime i hur man med sitt, faktiskt helt unika, utbud av produkter och tjänster ska ta sig ut på marknaden, både i Sverige och i en framtida utlandsexpansion”, säger Svante Östblom.

 

”Vi välkomnar Ylva Karlgren och Svante Östblom som nya styrelseledamöter. De kommer båda att vara ett starkt tillskott till styrelsen med sina erfarenheter från bl a finansbranschen, startups och fastighetssektorn”, säger Peter Nygårds, ordförande i Ecoclime Group AB.

Kontaktinformation

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Nygårds, styrelseordförande, pnextended@gmail.com, 0706-90 16 00

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Läs mer