Nyheter

Regulatorisk
21 oktober 2022

Marcus Sandlund avgår som VD för Ecoclime Group AB

Styrelsen för Ecoclime Group AB (publ) har idag kommit överens med verkställande direktör Marcus Sandlund om att han i samband med bolagets extrastämma den 11 november lämnar sitt uppdrag i bolaget.

”Styrelsen vill tacka Marcus för sitt engagemang och arbete under sin tid som verkställande direktör i bolaget. Marcus kommer att finnas kvar inom koncernen och finnas till bolagets förfogande under 3 månader för att underlätta en överlämningsprocess”, säger Peter Nygårds, styrelsens ordförande.

”Under min tid på Ecoclime har bolaget tagit flera viktiga steg mot sin vision om att möjliggöra för fastighetsägare att skapa fastigheter som är helt självförsörjande av energi. Jag är övertygad om att Ecoclimes fantastiska medarbetare förtjänstfullt kommer fortsätta den resan och tillsammans med våra kunder skapa en mer hållbar fastighetsbransch”, säger Marcus Sandlund.

Denna information är sådan som Ecoclime är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-10-21 08:04 CET.

Kontaktinformation

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Nygårds, Styrelseordförande
Tel: 070-690 16 00
E-mail: pnextended@gmail.com
 

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Läs mer