Insikter och nyheterEn klimatsmart framtid

Ecoclime med på Deloitte Swedens Technology Fast50-lista

För andra året i rad placerar sig Ecoclime på Deloitte Sweden Technology Fast 50 – hedrande!

– Precis som i fjol visar årets Fast 50 på fortsatt stark tillväxt för innehållsdrivna företag, med en stor andel spelutvecklare på listan. Vi ser också en ökad andel företag som bidrar till att digitalisera vardagen, till exempel med betallösningar från Swish, digital posthantering från Kivra, sms-parkering från Inteleon och smart belysning från Plejd, säger Erik Olin, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden Technology Fast 50.

– Att vi ser så många smarta lösningar som utvecklats av årets Fast 50-företag är ett tydligt bevis på Sveriges starka entreprenörskap och vår position som ett samhälle i digitaliseringens framkant. Vi gratulerar årets bolag till en fin utveckling, säger Erik Olin, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden Technology Fast 50.

Om Deloitte Sweden Technology Fast 50
Rankingen, som i år genomförs för 16:e gången, inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från internet, datorer och annan datautrustning till life sciences. Sweden Technology Fast 50 baseras på företagens genomsnittliga intäktsökning under den gångna fyraårsperioden enligt tillgängliga årsredovisningar hos Bolagsverket per den 31 juli. Läs mer om priset, bakgrund och mer detaljerade kriterier på www.fast50.se.

 

Prenumerera på våra nyheter och insikter

Ladda fler nyheter...
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link