Nyheter

Regulatorisk
2 februari 2021

Evertherm SEW-system för mer än 20 MSEK föreskrivna i projekt 2021

Ecoclimes dotterbolag Evertherm Reenergy Systems har, sedan marknadsintroduktionen under Q3 2020, av det nya standardiserade cirkulära energisystemet Evertherm SEW för återvinning av energi i fastigheter, lyckats uppnå föreskrivningar av systemet i projekt med leverans under 2021 till ett projektvärde om mer än 20 MSEK. Det gäller 6 st fastighetsprojekt i Stockholm, Skellefteå, Umeå och Uppsala. Det betyder att budgeten för 2021 redan uppnåtts, varför Ecoclime redan nu ser över planerna för de kommande åren.

Lennart Olofsson, VD Ecoclime: ”Introduktionen av Evertherm SEW är en fantastisk framgång, inte minst i dessa tider. Systemet skulle ha introducerats i mars, men pandemins antåg under våren 2020 gjorde det omöjligt, varför vi kom igång med försäljningen först i augusti. Det här är bland annat ett resultat av vår satsning på sälj, där vi haft två dedikerade säljare på plats sedan i september. Vi fortsätter att rekrytera, både på sälj-, projekt- och leveranssidan, då vi ser att efterfrågan på systemet är så stor. Resultatet stärker ytterligare systemprodukterna och bekräftar att valet av affärsstrategi, innefattande de finansiella och klimatnyttomervärden våra energisystem erbjuder, är framgångsrik.”

Denna information är sådan som Ecoclime är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-02-02 09:27 CET.

Kontaktinformation

För ytterligare information, vänligen kontakta Ecoclimes VD, Lennart Olofsson,
 lennart.olofsson@ecoclime.se, 070 537 16 42.

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Läs mer