Nyheter

15 november 2021

Ecoclime medverkar i panelen vid investerarevent med 1000 investerare

I kväll kl 18.00 medverkar Ecoclimes ViceVD Marcus Sandlund Ecoclime, i panelen vid Börsvärldens stora investerarevent som är fullsatt med 1000-talet deltagare i publiken. Eventet är startskottet för Börsvärldens investerarnätverk med 16 000 Investerare. Ecoclime medverkar i rollen som ett av de ledande globala företagen med proptech för energieffektisering av fastigheter och industrier.

Marcus Sandlund om sin medverkan vid eventet:

”Vi kommer att fokusera vår medverkan i panelen på de drivkrafter som nu råder kopplat till ESG i  marknaden för energi- och hållbara investeringar. Hur påverkar exempelvis EU:s Green Deal, Taxonomin, FN:s klimatmål, konkreta regulatoriska- och incitamentsmässiga styrmedel energiomställningen och hur påverkar dessa drivkrafter vår accelererade tillväxt och internationalisering? Jag hoppas på spännande diskussioner och en ökad förståelse för utmaningarna och möjligheterna i den nödvändiga energiomställningen för fastighetsbranschen.”

Kontaktinformation

För ytterligare information, kontakta:

Marcus Sandlund, Vice VD
marcus.sandlund@ecoclime.se
Tfn: 070-088 73 75

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Läs mer