Nyheter

Regulatorisk
23 augusti 2018

Ecoclime Group presenterar halvårsrapport 2018

Ecoclime Group presenterar idag sin halvårsrapport. Den visar entydigt att bolaget följer sin plan och levererar resultat enligt sin accelererade tillväxtstrategi.

Några av huvudpunkterna i innehållet är: 

·  Intäktsökning första halvåret med 195 % till 31 533 TSEK 

·  Intäkterna under Q2 ökade med 151 %, till 19 708 TSEK

·  EBITDA -resultatet förbättrades under Q1+Q2 med 185 % till 4 739 TSEK

·  Koncernen breddar verksamheten med fastighetsautomation, klimatoptimering av serverhallar och belysningsstyrning

·  Stark orderingång under Q2 i samtliga verksamheter med en orderstock över 40 MSEK

·  Inledd etablering i Götaland

Lennart Olofsson, VD, kommenterar: ”För fjärde kvartalet i rad kan vi glädja oss åt kraftigt förbättrade nyckeltal och en tillväxt som följer vår accelererade tillväxtstrategi. Vi är nu komplett som totalleverantör av inomhuskomfortsystem i Mälardalen genom vårt dotterbolag Flexibel Luftbehandling. Vi har även påbörjat etablering i Götaland. Flexibel har tagit flera stora order för olika prestigekunder, och vi har med förvärvet av SDC Automation den 1 maj även inlett positioneringen av våra unika cirkulära energi-och komfortsystem samt IoT-plattformar för en bredare process- och fastighetsmarknad”.

Kontaktinformation

Lennart Olofsson, VD
Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Läs mer