2020-06-17

Nya styrelseledamöter i Ecoclime Group AB

Ylwa Karlgren har över 30 års erfarenhet från ledande befattningar och internationella affärsmiljöer inom finansbranschen, energibranschen och fastighetssektorn. Hon är född 1956, är civilekonom från Uppsala Universitet och arbetar för närvarande som oberoende företagsrådgivare. Aktuella styrelseuppdrag inkluderar Ferroamp Elektronik AB, Acrinova AB (publ), Stockholm Business Angels Start II AB och Boneo AB.

 

”Ecoclime är ett mycket spännande bolag med stor potential och i en mycket intressant bransch. Det känns hedrande och spännande att som styrelseledamot få vara en del av bolagets fortsatta utveckling. Jag ser fram emot att få bidra med mina erfarenheter och vara ett bra stöd till ledningen under Ecoclimes fortsatta expansion”, säger Ylwa Karlgren.

 

Svante Östblom har över 30 års erfarenhet från ledande befattningspositioner och styrelsebefattningar i näringslivet och som industriell rådgivare inom private equity. Han är född 1960, är civilekonom från Uppsala Universitet och arbetar för närvarande som oberoende företagsrådgivare. Aktuella styrelseuppdrag: Iver Management AB, Glimra Biltvätt AB, Adamo Telecom Iberia S.A, samt Smartify/Bredbandsgruppen AB.

 

”Jag brinner för försäljning och säljprocesser och ser mycket fram emot att stötta Ecoclime i hur man med sitt, faktiskt helt unika, utbud av produkter och tjänster ska ta sig ut på marknaden, både i Sverige och i en framtida utlandsexpansion”, säger Svante Östblom.

 

”Vi välkomnar Ylva Karlgren och Svante Östblom som nya styrelseledamöter. De kommer båda att vara ett starkt tillskott till styrelsen med sina erfarenheter från bl a finansbranschen, startups och fastighetssektorn”, säger Peter Nygårds, ordförande i Ecoclime Group AB.

Ecoclime Group AB är plattform för en grupp företag med klimat- och miljösmarta erbjudanden baserade på teknologier, system- och affärslösningar som ökar direktavkastningen i fastigheter och processer. Bolagen i gruppen skapar, utvecklar och etablerar innovationer för ett mer hälsosamt inomhusklimat, recirkulering av energi med minimering av växthusgasutsläpp samt optimering av fastighetsdriften. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket (tidigare Aktietorget). ecoclime.se

Prenumerera på våra nyheter och insikter

Ladda fler insikter...
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link