Nyheter

9 maj 2022

Angelina Berg-Martel ny tf. VD i H-gruppen Totalinstallatör AB

Ecoclime Group genomför förändringar i ledningen med målsättningen att öka tillväxttakten i dotterbolaget H-gruppen. Björn Westerström som lett bolaget fram till idag, lämnar plats för Angelina Berg-Martel, tidigare projektchef i Evertherm Reenergy Systems AB. Angelina blir tillförordnad VD.

”Vi ser en möjlighet att växla upp H-gruppen och som ett steg i den riktningen har vi i samförstånd kommit överens om att Angelina Berg Martel skall axla rollen som VD”, säger Ecoclime Groups VD Marcus Sandlund och fortsätter: ”Björn har lagt en bra grund som tagit bolaget dit det är idag, och nu är det dags för nästa steg i utvecklingen. Nu för vi våra verksamheter närmare varandra och skapar synergieffekter mellan bolagen i koncernen. Vi kommer att ha fortsatt stort kundfokus med tydligare prioriteringar för att uppnå operationell effektivitet i den fortsatta tillväxtresan som ska gynna våra ägare, kunder och klimatet.”

Angelina Berg Martel tillträder sin nya roll omgående. Björn Westerström kommer att vara kvar i bolaget under en överlämningsperiod för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för både medarbetare och kunder.

Kontaktinformation

Marcus Sandlund, CEO
marcus.sandlund@ecoclime.se
+46 70-088 73 75

Uppskattade du innehållet i den här artikeln? Läs mer om våra lösningar eller kontakta oss om du har frågor. Häng med på vår resa mot zero emission buildings!

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Läs mer