Prestigeorder till Ecoclime-bolag

adminIR, News

Ecoclimes dotterbolag Flexibel Luftbehandling ska installera Ecoclimes komforttak och ventilation vid Handelsbankens huvudkontor i Stockholm. Ordern avser en installation med ett ordervärde om Ca: 1 MSEK.

Ordern är ett viktigt resultat i den pågående etableringen i Stockholmsregionen av Ecoclimes klimat- och ventilationslösningar inomhus. Framförallt i den marknad som ställer höga krav på behaglig, energieffektiv och miljövänlig inomhuskomfort i lokaler, där mindre drag, oljud och jämn temperatur samt ren och fräsch luft är avgörande. Med lösningar som är mer flexibla och enkla att installera.

Flexibel Luftbehandling har fått ordern i förtroende efter en noggrann utvärdering av Ecoclimes komfortlösning utförd av Handelsbankens fastighetsförvaltning.

”Den här ordern betyder att vi nu får ytterligare ett prestigefyllt referensobjekt i Stockholmsregionen att visa upp. Det är viktigt för de kunder som själva vill se och uppleva den enligt alla tester (SP och ISO 7730) bästa ventilationskomforten inomhus. Ventilationskomfort som i realiteten uppfyller Boverkets normkrav”, säger Bengt Tedebo, VD i Flexibel Luftbehandling.

Lennart Olofsson, VD i Ecoclime: ”Den här prestigeordern visar att vårt val av strategi för etablering av våra inomhuskomfort- och ventilationslösningar var helt rätt när vi fattade beslutet för ett år sedan. Med det här projektet vid Kungsträdgården och de tidigare projekt vi installerat på Kungsholmen samt de installationer vi har gjort i Flexibels kontorslokaler blir vi nu väl positionerade för etableringen i regionen”.