Ecoclime söker senior systemsäljare

RedaktionNyheterLeave a Comment

Vi söker nu en senior systemsäljare till ett av Sveriges mest snabbväxande och klimatpositiva företag.  Vi har startat resan som ska ge Sverige och världen en ny klimatstandard för verksamhet inomhus. Med stabil innetemperatur, jämn luftfuktighet och ren luft året om. Med den lägsta investeringskostnaden, den enklaste installationen och driftkostnaden, dragfritt, utan oljud och kallras, inga bakterier, sporer och forcerade partikelflöden. Med smartare affärs-, projekterings-, installations- och driftlösningar är vi redan bäst i världen även vad gäller lönsamheten för produkterna.

Du blir en av de nyckelpersoner som tillsammans med våra fantastiska referenskunder ska göra oss till det självklara valet för fastighetsägarna i Sverige och bidra till att vi lägger grunden för vår internationalisering.

Du ska jobba med de stora fastighetsbolagen i landet med Stockholm/Årsta som utgångspunkt och Mälardalen som huvudsakligt verksamhetsområde med fastighets-, bygg-, projekt- och arkitektföretag som kunder och partners.

I grunden är det din personliga motivation för försäljning, mer hållbarhet och klimatnytta i fastighetsbranschen som är din drivkraft. Anställningsvillkoren kommer vi överens om.

Vi tror att du har jobbat med försäljning och/eller projektering av inomhuklimat-, ventilations-, energi- eller styrsystem i fastigheter. Där även fastighetsutveckling-, -projektering och besiktningsverksamhet kan vara din bakgrund.

Du får jobba i ett team med innovativa produkter, projekteringshjälpmedel, affärsprocesser och medarbetare som har lång erfarenhet av inomhusklimat-, energi- och automationssystem i fastighetsbranschen.


Är du intresserad? Skicka ett personligt brev och bifogat CV till info@ecoclime.se, skriv “Senior systemsäljare” i ämnesraden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *